Olay, dün sabah 05.30 sıralarında meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler bir yaralı bırakarak uzaklaştı. Hastanede tedavi altına alınan yaralı, doktorların tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralandığı öğrenilen ve hastanede hayatını kaybeden kişinin Atakan İldem (26) olduğu belirlendi. İldem'in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
İldem'i vuran, hastane bahçesine bıraktıktan sonra kaçan şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi için başlatılan çalışma sürüyor.
Boynundan yaralı halde hastane bahçesine bırakılan genç hayatını kaybetti
İzmir'de tabanca ile boynundan vurulmuş halde hastane bahçesine bırakılan Atakan İldem isimli genç, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

YORUM EKLE
1
Bahçeli 10. kez MHP Genel Başkanı seçildi
2
Çılgın Sedat’tan Candan Erçetin’e: Sizin gibi...
3
Oyak Renault'un ardından Tofaş da üretime...
4
İşte HDP'ye açılan 'kapatma davası'nın...
5
İzmir'de yakayı ele veren hırsızlar ev sahibini...
6
Koronavirüsünü köpekler bulacak
7
Genel müdürün 13 bin 500 euro maaşı denetim dışı...
8
İstanbul için Prof. Dr. Sait Gönen açık açık...
9
Danimarka’da Tunç Çağı’ndan kalma 3 bin yıllık...
10
HDP'den örgütlerine flaş çağrı...
SIRADAKİ HABER