“Buraya ataması yapılan, her fırsatta etikten, ranttan bahseden AKP İl Başkanı Volkan Mengi'nin eşidir. Konuyu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum” dedi. AKP'lileri zamlardan vatandaşın etkilenmediğini savunmakla eleştiren Akbulut, şöyle devam etti: “Saltanatlarının yıkılmasını, keyiflerinin bozulmasını istemiyorlar. Arkadaşlar öte yandan bu müdürlüğe asaleten bir görevlendirme yapmışlar. Buraya ismini yazmaya, fotoğrafını koymaya utanmışlar ama ne yazık ki bu atamayı yapmaya utanmamışlar. Çünkü bu müdürlüğe ataması yapılan kişi her fırsatta etikten bahseden, ranttan bahseden AKP'nin Burdur İl Başkanı Volkan Mengi'nin eşidir. Siyaseti kendimiz için yapmayan CHP'liler; hak eden hak ettiği koltuğa otursun diye, gençlerimizin önü açılsın diye, memurlarımız hak ettiği yerlere sınavları geçtiği taktirde gelsinler diye mücadele ediyoruz.”
'AKP'li başkanın eşi Gençlik Müdürlüğü’ne atandı'
CHP’li Akbulut, “Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne AKP’li Mengi’nin eşi atandı” dedi ve ekledi: Bir de etikten, ranttan bahsederler, utanıyoruz.

Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü'ne AKP Burdur İl Başkanı Volkan Mengi'nin eşinin atandığını söyledi. Akbulut, il binasında düzenlediği basın toplantıda;
YORUM EKLE
1
Uğur Şahin’den endişe yaratan 'koronavirüs'...
2
Yeni ankette gençlerin seçime yaklaşımı analiz...
3
96 göçmenin yakalandığı operasyonda 2 organizatör...
4
'Erdoğan hakkındaki karar, Kaftancıoğlu'nu...
5
Erzurum'da korkunç kaza: 2 ölü, 3 yaralı
6
Kabe'ye 'dokunmak' yasaklandı
7
Kangal köpeği, sınava giren sahibini okulun kapısında...
8
Hamile eşini sigorta parası için katletmişti:...
9
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'erken seçim'...
10
Yolda yürüyen kadını tokatlayan adama mahalleliden...
SIRADAKİ HABER