Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, bugünkü köşesinde Çiçek'in sözlerini aktardı. Donat, "Bir zamanlar... Fransız antropolog, Amazon yerlilerinin yaşantılarını incelemek istemiş... Aralarına girmiş. Erkekler, bütün gün dağda, ormanda, av peşinde. Akşam olunca... Büyük bir ateş yakılıyor... Ateşin çevresinde herkes konuşuyor. Ve her konuşan kendini övüyor. 'En büyük avcı benim... Aslan da avlarım, kaplan da, geyik de.' Ama kimse kimseyi dinlemiyor... Herkes kendini anlatıp, duruyor. Biz de, Amazon yerlilerine döndük... Siyasetçiler konuşuyorlar... Hepsi, birinci parti olduğu iddiasında... Ama birbirlerini dinleyen yok. Akşamları televizyonu aç... Tartışma programları... Herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında... Yine, kimse kimseyi dinlemiyor." ifadesini kullandı.
Cemil Çiçek: Kimse kimseyi dinlemiyor
Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek'in sözlerini aktardı. Buna göre Çiçek, "Akşamları televizyonu aç... Tartışma programları... Herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında... Yine, kimse kimseyi dinlemiyor" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, " Ama herkes, her şeyi en iyi kendisinin bildiği iddiasında, yine, kimse kimseyi dinlemiyor" dedi.
YORUM EKLE
1
Ali Erbaş'tan İngilizce hutbe
2
Kartal Belediyesi’nden, Ramazan Bayramı’nda mezarlıklara...
3
Bakan Kurum'dan da 'göz' açıklaması...
4
Demirtaş: Huzur ve barış dolu günler de gelecek...
5
Bahçeli’den 'CHP' ve 'Kılıçdaroğlu'...
6
Tunç Soyer: Taziyelere gönderdiğimiz pideler domatessiz...
7
Bakan Bilgin 1 Mayıs'ı işaret etmişti, açıklayamadı
8
Sedat Peker'den dikkat çeken retweet: Yıl dönümünü...
9
Denize attığı oltasını çekmekte zorlandı: Gördüğü...
10
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un 'Hitler...
SIRADAKİ HABER