Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen konser, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Kardeşlik Günü konserine; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Kartal Belediyesi Meclis Başkanvekili Özlem Bulut, Meclis Üyeleri; Aysel Yücel, Umut Daştan ve Mukadder Gürcan, Başkan Danışmanı Düzgün Çapar, çok sayıda birim müdürü ve vatandaş katıldı.
TÜRKÜLER, KARDEŞLİK İÇİN SESLENDİRİLDİ
Etkinliğin sonunda, Meclis Üyesi Aysel Yücel, Vedat Gündoğdu’ya, Meclis Üyeleri Umut Daştan ve Mukadder Gürcan Taner Özdemir’e, Meclis Başkanvekili Özlem Bulut ise Aynur Haşhaş’a günün anısına çiçek takdim etti.
“ANADOLU RENGÂRENK ÇİÇEKLERDEN BİR DEMETTİR”
Kartal Belediyesi Meclis Başkanvekili Özlem Bulut, gecede yaptığı konuşmada; “Anadolu rengârenk çiçeklerden bir demettir. O güzel çiçeklerin arasında otların büyümesine izin vermemeliyiz. Tüm sanatçılarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan komşularımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.