Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Ücretsiz oyunlar Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2025KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Ukrayna: Rusya'nın Sumy bölgesine düzenlediği saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti

This browser does not support the video element.

Ukrayna polisi, Rusya'nın içinde sivillerin olduğu bir minibüse İHA saldırısı düzenlediğini duyurdu. Saldırıda 9 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı belirtildi.

Ukrayna polisinden yapılan açıklamada, Bilopillia'da bir minibüse İHA isabet etmesi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Açıklamada, "Bu sıradan bir bombardıman değil, aynı zamanda bir savaş suçudur. Rus ordusu, uluslararası hukuk ve insanlık normlarını hiçe sayarak bir kez daha sivil bir hedefi vurdu. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunuyor. Her şey suçluların bulunup adalete teslim edilmesi için" denildi.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER