BIST 100 9.530 DOLAR 32,43 EURO 34,74 ALTIN 2.479,26
16° İstanbul
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • İçel
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Gizlilik Sözleşmesi

Gizlilik Sözleşmesi ve KVKK Aydınlatma Metni

KRT TV (bundan sonra “Sitemiz” olarak anılacaktır), ziyaretçilerimizin kişisel verilerinin gizliliğini korumak için azami gayret göstermektedir. Bu kapsamda, Sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca işlenmesine ilişkin olarak aşağıdaki bilgileri sunmaktayız.

  1. Veri Sorumlusu

Sitemizin sahibi ve işletmecisi olan KRT TV (bundan sonra “Şirketimiz” olarak anılacaktır), KVKK uyarınca veri sorumlusu sıfatıyla kişisel verilerinizi işlemektedir. Şirketimizin iletişim bilgileri şu şekildedir:

Adres: KRT TV, Eclips Maslak Sanatkarlar Sokak Kat: 3 E Blok No:7 34485 Sarıyer / İstanbul
Telefon: 0212 212 41 00
E-posta: iletisim@krttv.com.tr

  1. Kişisel Verilerinizin İşlenmesi

Sitemizi ziyaret ettiğinizde veya Sitemiz üzerinden yorum yapmak veya iletişime geçmek istediğinizde sizden bazı kişisel verilerinizi talep etmekteyiz. Bu kişisel verileriniz aşağıda belirtilen amaçlarla işlenmektedir:

Kişisel verilerinizin işlenmesinde KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen “ilgili kişinin açık rızasının varlığı” hukuki sebebine dayanılmaktadır. Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin açık rızanızı, Sitemizi ziyaret ederek, yorum yaparak veya iletişim sayfasını kullanarak vermiş olmaktasınız. Açık rızanızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.

  1. Kişisel Verilerinizin Aktarılması

Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere, Şirketimizin bağlı olduğu veya işbirliği yaptığı kurum ve kuruluşlara, yasal zorunluluklar gereği yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına, yurt içinde veya yurt dışında bulunan hizmet sağlayıcılarına, iş ortaklarına veya alt yüklenicilerine aktarılabilmektedir. Kişisel verilerinizin aktarılmasında KVKK’nın 8. ve 9. maddelerinde belirtilen şartlara uyulmaktadır.

  1. Kişisel Verilerinizin Saklanması

Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi için gerekli olan süre boyunca saklanmaktadır. Bu süre, kanuni zorunluluklar, sözleşmeler veya Şirketimizin meşru menfaatleri gibi kriterlere göre belirlenmektedir. Kişisel verilerinizin saklanmasına ilişkin olarak KVKK’nın 7. maddesinde belirtilen ilkelere uyulmaktadır.

  1. Kişisel Verilerinizin Korunması

Kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için Şirketimiz tarafından gerekli teknik ve idari tedbirler alınmaktadır. Bu tedbirler, kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesini, erişilmesini veya kaybolmasını önlemeye yöneliktir.

  1. İlgili Kişi Olarak Haklarınız

KVKK’nın 11. maddesi uyarınca ilgili kişi olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

Bu haklarınızı kullanmak için Şirketimize yazılı olarak başvurabilirsiniz. Başvurunuzda;

bulunmalıdır. Başvurunuzu, Şirketimizin yukarıda belirtilen adresine noter aracılığıyla veya iadeli taahhütlü mektup göndererek, haber@habersitemiz.com.tr e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak göndererek yapabilirsiniz.

Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

Çerez Politikası

Sitemizde, ziyaretçilerimizin Sitemizi daha etkin ve verimli bir şekilde kullanabilmelerini sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Çerezler, Sitemizi ziyaret ettiğinizde cihazınıza (bilgisayar, tablet, akıllı telefon vb.) depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, Sitemizin çalışmasını kolaylaştırmak, Sitemizin performansını ve güvenliğini arttırmak, Sitemizi iyileştirmek ve geliştirmek, sizin için kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak ve sizinle ilgili istatistiksel veriler toplamak için kullanılmaktadır.

Sitemizde aşağıdaki türlerde çerezler kullanılmaktadır:

Sitemizi ziyaret ettiğinizde, cihazınıza yukarıda belirtilen türlerde çerezler depolanabilir. Bu çerezleri yönetmek veya silmek tamamen sizin tercihinize bağlıdır. Çoğu internet tarayıcısı çerezleri otomatik olarak kabul eder ancak isterseniz tarayıcınızın ayarlarından bunu değiştirebilir veya çerezleri engelleyebilirsiniz. Tarayıcınızın ayarlarını nasıl değiştireceğinize ilişkin detaylı bilgi için lütfen tarayıcınızın yardım menüsüne bakınız.

Çerezleri yönetmek veya silmenin, Sitemizin bazı özelliklerinin veya işlevlerinin çalışmasını engelleyebileceğini veya kısıtlayabileceğini unutmayınız.

Şirketimiz, bu metinleri ve politikaları her zaman değiştirme hakkını saklı tutar. Değişiklikler, Sitemizde yayınlandığı anda yürürlüğe girer. Sitemizi kullanmaya devam etmeniz, değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir. Lütfen bu metinleri ve politikaları düzenli olarak gözden geçiriniz.