Gündem Bilim Teknoloji Spor Dünya Ekonomi Siyaset Sağlık Eğitim Kültür Sanat Magazin Yaşam Ücretsiz oyunlar Reklam Künye Gizlilik Sözleşmesi İletişim
Yazılım ve Tasarım: Bilgin Pro © 2025KRT TV Tüm Hakları Saklıdır

Eski eşi ve dini nikahlı kocasını vurdu

This browser does not support the video element.

Konya'da Faruk Ö., boşandığı eşi Şuhade A. ile dini nikahlı kocası Özgür Ç.'yi tabancayla vurdu. İmam nikahlı eşler hastaneye kaldırılırken, şüpheli kaçtı.

Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi, Şemsi Efendi Sokaktaki bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Şuhade A. ve Özgür Ç., oturdukları apartmanın bahçesinden dışarı çıktıkları sırada, Faruk Ö. ile karşılaştı. Faruk Ö., yanında getirdiği tabancayla Şuhade A. ve Özgür Ç.'ye ateş açtı. Çift kanlar içinde yığılırken, Faruk Ö. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan Özgür Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis, kaçan Faruk Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı.

İlginizi Çekebilir
SONRAKİ HABER