BIST 100 11.308 DOLAR 42,72 EURO 50,09 ALTIN 5.934,66
11° İstanbul
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Kendisini uyaran müşteriye bıçaklı tehdit: Seni süzgece çeviririm

Kendisini uyaran müşteriye bıçaklı tehdit: Seni süzgece çeviririm

İstanbul Kadıköy’de kısıtlama günü markette alışveriş yapan bir kişiye, sosyal mesafe kuralına dikkat edelim diye uyardığı kişi tarafından bıçak çekildi.

Kendisini uyardığı için sinirlenen maganda bıçağını savurarak "Seni burada süzgece çeviririm" diye tehditte bulundu.

Olay, dün saat 12.00 sıralarında Kadıköy'de bulunan bir markette meydana geldi. Alışverişini tamamlayan Hamdi Keskik ödeme yapmak için kasaya doğru yönelerek sıraya girdi. O esnada kasa sırasında bekleyen bir kişiye ilerlemesini belirterek, sosyal mesafe kuralı konusunda uyarıda bulundu. Mesafe kuralına uyalım dendiği için deliye dönen şahıs küfürler ederek Keskik'e hakarette bulundu.

DİĞER MÜŞTERİLER ARAYA GİRDİ

Bununla da kalmayan şahıs cebinden çıkarmış olduğu bıçağı Hamdi Keskik'e doğru çekti. Öfkeden gözü dönen kişi daha sonrasında bağırarak “Benim canımı sıkma seni süzgece çeviririm” diyerek tehditler yağdırdı. Adamı ise marketteki diğer vatandaşlar susturmaya çalıştı.

Olay karşısında soğuk kanlı davranıp yara almadan atlattığını belirten Hamdi Keskik “Ben bu olaydan yara almadım ama başkasının başına daha kötüsü gelebilir. İcabında dışarıda bıçaklayabilirdi. Ben böyle kişilerin ülkemizden temizlenmesini istiyorum” ifadeleri kullandı.