BIST 100 10.919 DOLAR 42,53 EURO 49,62 ALTIN 5.780,72
9° İstanbul
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Mansur Yavaş KRT'de açıkladı: Pazar günü oyumu kullanacağım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gökhan Kayış'ın sunduğu Başka Bir Gün programına bağlanarak Cumhurbaşkanı adaylığı ön seçimleri için pazar günü oy kullanacağını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gökhan Kayış'ın sunduğu Başka Bir Gün programına bağlandı. Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltı kararı ve Cumhurbaşkanı adaylığı ön seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

İstanbul halkının iradesini hiç kimse gasp edemez

İstanbul halkının iradesinin gasp edildiğini ifade eden Yavaş, "Üzgünüz tabii ki, daha önce olduğu gibi Ekrem Başkan ifadeye davet edilseydi kendisi giderdi. Bu şekilde gözaltına alınmasını doğru bulmuyorum. Artık hukuktan bahsetmiyoruz, bir şeyi kafaya koydularsa yapıyorlar. Buna engel olan hukuk sistemimiz yok maalesef. Dolayısıyla artık her şey beklenir.Umuyorum olmaz çünkü İstanbul halkının iradesini hiç kimse gasp edemez. Bilet buldum muhtemelen sabah İstanbul'da olacağım." dedi.

İtirazlarım vardı. Ama bu durumda gidip kullanacağım...

Mansur Yavaş, daha önce bir takım itirazları olduğunu belirterek, "Sayın Genel Başkan herhalde açıklama yapmış devam edecek diye bizde devam edeceğiz. Ben oy kullanmayı düşünmüyordum, çünkü ön seçim için bir takım itirazlarım vardı. Ama bu durumda gidip kullanacağım oyumu..." dedi.