BIST 100 10.951 DOLAR 42,52 EURO 49,66 ALTIN 5.779,74
12° İstanbul
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyon
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Şenol Güneş'ten yabancı hakem yorumu: Tuz kokmuştur, göreceksiniz kimlerin nasıl canlarının yandığını

Şenol Güneş'ten yabancı hakem yorumu: Tuz kokmuştur, göreceksiniz kimlerin nasıl canlarının yandığını

Süper Lig’in 25'inci haftasında oynanan Trabzonspor- Gaziantep FK Maçı sonrası açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş sorulan yabancı hakem sorusuna, "Tuz kokmuştur. Bundan sonra hangi sonuçlar alınırsa alınsın kimse memnun olmayacaktır. Birileri olacaktır ama çoğu olmayacaktır. Yukarı bakıyorsun aşağıya da bakın, göreceksiniz kimlerin nasıl canlarının yandığını" sözleriyle cevap verdi.

Süper Lig’in 25'inci haftasında oynanan Trabzonspor- Gaziantep FK Maçı sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Güneş Hakem tartışmalarına yönelik sorulan sorulara cevap verdi.

HAKLIYSAN HAKLI DURMALISIN'

Hakemlerle ilgili soru üzerine konuşan tecrübeli teknik adam, "Hakemle ilgili konuşacak bir şey yok. Bir maça daha gelmişti. Onunla ilgili veya diğerleri ilgili geçen hafta konuştum. 3-5 yıla daha ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bugün de bir maç seyrettim, yine canı yandı birilerinin. Birine penaltı veriyorsun birine işine geldi mi vermiyorsun. Ayağına çarptı diyorsun, ötekine arkasından haberi yok eli kol açık değil penaltı veriyorsun bize vermiyorsun ona veriyorsun. Böyle ayrıntıya girmeye gerek yok. Düzen bu. Hakeme de rakibe de sahaya da her şeye uyum sağlamak durumundayız. Konuşarak bir şeyi çözemeyiz. Şu anda biz kendi oyunumuza odaklanacağız. Hakem taç verdi önümde, yanlış verdi. Verdi, ne yapalım artık yani. Kızıyoruz, anlık kızıyoruz ama kızmak çözmüyor meseleyi. O adam görmüyor mu o hatayı. Ne diyorlar, ‘Kasıtlı yapmış gibi, bana karşı yaptı’ diyorlar. Sana karşı yapmışsa gereğini yaparsın. Bordo-mavi kanın olmaz abi kan kırmızı olur. Bordo-mavi Trabzonspor’un forma rengi. Eğer bu kumpas yapılıyorsa orada gereğini yaparsın. Hakemler konusunda tarafsızlık Trabzonspor veya Sivas’a haksızlık yapmaksa o yanlış bir yol. O çok büyük yanlış. Yani haklıysan haklı durmalısın, haksızsan çözüm yapmalısın" dedi.

'TUZ KOKMUŞTUR'

Şenol Güneş yabancı hakemle ilgili ise "Türkiye’nin gündemi yabancı hakem, magazin işi. Yabancı geldi, gelse ne olur gelmese ne olur. Yine aynı tartışma devam edecek. VAR sistemi geldiği zaman da söyledim. Tartışma devam ediyorsa niyet sorgulanmaya başlar. Niyet sorgulanırsa tuzun kokması gibidir. Tuz kokmuştur. Bundan sonra hangi sonuçlar alınırsa alınsın kimse memnun olmayacaktır. Birileri olacaktır ama çoğu olmayacaktır. Yukarı bakıyorsun aşağıya da bakın, göreceksiniz kimlerin nasıl canlarının yandığını" şeklinde konuştu.